Healing är en naturlig, ofarlig energibehandling som hjälper dig att återställa balansen i sinne, kropp och själ. Den renar, löser upp blockeringar, skapar harmoni samt aktiverar kroppens egna försvars och läkningsprocess.

Healingenergin innehåller samma typ av energi som vi redan har i vår kropp och själ. ( urenergi)

Miljöföroreningar, stress och osunda levnadsvanor sliter hårt på kroppen, vilket resulterar i att immunförsvaret försvagas. Detta i sin tur gör att man lättare blir nedstämd, trött och får värk i kroppen.

Healingenergin är bra på att förebygga ohälsa och ge balans till kroppen så den får ny kraft till självläkning. Healingens syfte är att skapa balans i kroppen så den kan läka sig själv. Healingenergin letar upp grundorsaken till problemet och löser upp det.

Grundproblemet sitter inte alltid där problemet är, därför behandlar man hela kroppen.

Healingenergin är bra på att förebygga ohälsa , därför är det bra att fylla på med den lite då och då, även om man ej har några besvär. Den stärker ditt immunförsvar, kan frigöra dig från besvär av olika slag samt göra dig piggare och starkare.

Vid behandling är det olika från person till person hur man upplever det. Exempelvis:

  • känna sig avslappnad
  • känna värme eller kyla
  • se färger / känna lukter
  • känna ryckningar i kroppen
  • se änglar eller bortgångna släktingar
  • pirrande/ lätta stickningar i kroppen
  • känna harmoni och stillhet
  • ibland kommer olika känslor upp till ytan t.ex lyckokänslor eller att man begöver gråta, ( rensa gammalt skräp)

Det finns många olika upplevelser, då vi alla är olika.

Även om du inte känner något under behandlingen, så jobbar healingenergin med dig i allafall, även dagar, veckor och månader efteråt. Det kan kännas som en tung ryggsäck lyfts från dina axlar,och du blir pigg och full av energi. Det kan även vara så att du börjar se saker på ett annat sätt.

Bra att dricka mycket vatten efter behandling, då utrensning sker!

Healing räknas som friskvård och används som komplement till den traditionella sjukvården i många länder, ex England och Tyskland.

Healing ersätter INTE din läkares ordination eller medicinering, utan det är en positiv förstärkning av en läkningsprocess.

Arbetet med kunden innefattar under lagen om tystnadsplikt. Healing ges ej till minderåriga och gravida.

Vi har F-skatt och ansvarsförsäkring.