Fjädrar är vackra och ger oss budskap från änglar och andevärlden. Änglar sänder oss vita fjädrar för att visa oss deras närvaro eller visa att de hört vår bön eller önskan. Du måste aktivt be om hjälp från änglarna, för att de ska kunna hjälpa dig. Svaren kan komma på många olika sätt och fjädrar är ett av dem.

Andevärlden kan också skicka fjädrar som svar på dina frågor eller kanske bara för att säga Hej! I mitt fall är det alltid grå fjädrar som jag får till mig från andevärlden.

När det dyker upp två-färgade fjädrar t.ex svart-vita så vet jag att det är någon form av förändring på väg i mitt liv. Dessa fjädrar kan vara ett tecken från änglarna som vill meddela detta eller från andevärlden.

När det kommer svarta fjädrar i min väg, så vet jag att min guide har svarat på någon fråga jag ställt.

Fjädrar är ett fantastiskt sätt att kunna kommunicera med änglar och andevärlden på. Du kan själv känna efter vilka färger på fjädrarna som känns rätt för dig vad det gäller kommunikation med änglar, guider och andevärlden.

Ifall man googlar om fjädrar och färgernas betydelse, finns det massor av olika svar.

Be om ett tecken via fjädrar, på dina frågor eller om du behöver vägledning. Änglar, guider eller andevärlden svarar alltid! Ibland med en gång, ibland inom en snar framtid.

Följ alltid ditt Hjärta!